I’m back

am fost cam lenesa in ultimul timp si n-am mai scris .. de fapt am fost lenesa doar in ceea ce priveste scrisul ca altfel sunt harnicuta ca o albinuta (hmmm) e o perioada cam agitata (adica si mai agitata decat de obicei) si ma intreb cand se termina .. daca se termina … lately merge din prost in mai prost .. totusi nu-mi pierd speranta si sunt fooaarte optimista (mai putin atunci cand ma apuca crizele de nervi da’ nu se intampla chiar asa des, doar de patru-cinci ori pe zi) .. so nothing to worry about .. ma chiuni sa pun o poza de pe telefon da’ nu prea reusesc (bine .. daca aveam cablul ala care de se pune in telefon si in calculator era usor .. da’ nu-l am ca l-a ros paco)
ma gandesc la concediu, nu mai am mult, doar doua luni, deabia astept iuhuuu .. Paris, here I come .. sau ar trebui sa spun Paris, j’arrive .. nu chiar acum, peste doua luni; oare ar trebui sa incerc sa-mi amintesc cum se leaga vreo doua vorbe in franceza?! sau ma descurc prin semne cumva .. oi vedea eu ..
cred ca ar trebui sa ma intorc la munca (acuma’ m-am facut lenesa si la serviciu) I really really love my job (imi tot spun asta ca poate ajung sa si cred) gata ..la munca .. cu entuziasm

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s